Dětský maškarní ples

11.02.2013 10:01

 

    Skalenský sbor dobrovolných hasičů uspořádal v sobotu 9. února tradiční maškarní ples pro všechny děti.

    Slavnostně vyzdobený kulturní sál byl opět zaplněn spoustou masek. V předsálí bylo připraveno občerstvení od našich hasičů a bohatá tombola.

    Na pódiu se moderování ujaly 3 krásné neandrtálkyně. Pro děti bylo připraveno taneční vystoupení pod vedením paní Evy Rothové, soutěže, za které dostaly sladké odměny a vyhodnocení nejkrásnější masky.  Byli tu piráti, princezny, víly, myšky, baletky, čarodějky, berušky, upíři, žába, tučňák, ovečka, policista, Maková panenka a motýl Emanuel, hudební kapela, mořská panna, sněhulák, Gandalf šedý z Pána prstenů a spousty dalších masek. Vítěznou maskou se stal krásný modrý ručně vyrobený Budík.

    A nakonec tombola a dvě hlavní ceny, o které se losovalo. Byly to elektronické šipky a veliký plyšový krokodýl, kterého věnovalo jako sponzorský dar město Skalná. Dalšími sponzory byl obchodní řetězec Travel Free shop, Skaldo a. s., Kirch & Kirch, pan Bradáč, paní Rybová, Potraviny paní Štolová, F. P. technik Luby.

    Všechny děti si maškarní ples zajisté užily. Děkujeme sponzorům a především všem, kteří se na celé akci aktivně podíleli, neboť bez nich by tato akce nemohla proběhnout s takovou tradicí a velkým ohlasem v celém okrese. Dále děkujeme rodině Krbců za zapůjčení a obsluhu aparatury, Petře Krbcové za moderování celé akce, panu Balejovi za zapůjčení kulturního sálu.

 

FOTOGALERIE ZDE                                                                                                                                                                 

Kateřina Schveinerová

starostka SDH Skalná