Vánoční turnaj ve volejbale

24.01.2009 08:16

 Vánoční turnaj ve volejbale " o hasičskou proudnici"

 

     Letošní jubilejní 30. ročník volejbalového turnaje "O hasičskou proudnici" se konal tradičně 26.prosince. Turnaj byl zahájen v 9:00 ve skalenské sportovní hale.

    Zúčastnilo se celkem 5 družstev: Hasiči Skalná, Veteráni, Fotbalisté, ASPV  a družstvo z Chebu. Nízký počet družstev umožnil hru každý s každým, takže všichni odehráli 4 zápasy po 2 setech.

     Pro všechny přihlížející i sportující bylo během turnaje připraveno občerstvení. Nechyběl ani pravý hasičský gulášek a jako vždy byl vynikající.

     Kolem druhé hodiny odpoledne se dohrával poslední zápas a začalo sčítání výsledků. Poté, co se všichni sportující přesunuli do jídelny na zasloužený gulášek, došlo také na závěrečné vyhlášení.

     Páté místo obsadili Hasiči, na bramborovém čtvrtém místě skončili Chebáci. Pomyslnou bronzovou medaili vybojovali Fotbalisté, stříbrnou získali Veteráni a vítězem se pro letošní rok stalo družstvo ASPV.

      Děkujeme všem zúčastněným, sportujícím i ostatním, kteří pomáhali s přípravou a průběhem turnaje, a také všem přihlížejícím, kteří nás přišli povzbudit za pěkné sportovní sváteční dopoledne.

 

                             za SDH Skalná Kateřina Schveinerová